Hotels

Op de Kaaimaneilanden heb je keus uit ontzettend veel hotels, de een nog luxer dan de ander. Een van de goedkoopste begint bij 227 euro per nacht, per persoon. Heb je dit nu niet te besteden? Niet getreurd: er zijn nog meer dan genoeg minder dure opties, zoals hostels of kamers. Je kunt het dus zo goedkoop of duur maken als je zelf wil.  En wil je nou écht iets bijzonders, dan kan je zelfs slapen op een boot! Voor ieder wat wils dus.

De beste tijd om een hotel te boeken is tussen maart en juni, omdat dan de hotelprijzen op hun laagst zijn. Ook het regenseizoen vermijd je dan voor het grootste gedeelte, dat begint namelijk in mei en duurt tot oktober. Zo sla je twee vliegen in één klap. Als je toch liever  Voor meer details over het weer kan je hier terecht.

De eilanden liggen wel een stukje uit elkaar, dus het is handig om van tevoren te bepalen waar je wat wil doen en daar je keus op af te stemmen. Wil je de pijlstaartroggen voeren en luieren aan het mooie Seven Mile Beach om vervolgens te duiken bij Bloody Bay? Dan is het slim om eerst een paar dagen op Grand Cayman te logeren en daarna naar Little Cayman te gaan. Houdt dus goed in de gaten op welke van de drie eilanden de accommodatie ligt die je wilt boeken! Zo voorkom je dat je onnodig op en neer aan het reizen bent tussen de drie eilanden. Nog inspiratie nodig voor leuke activiteiten? Kijk dan op onze informatie pagina!